Vstupný systém EZSR

Zsilipes beléptető rendszer

Call for Price

SKU: 1EGBA-ZSILBELEP Categories: ,

Leírás

Az EZSR Zsilipes beléptető rendszer a Banktech Safe Kft. által fejlesztett és forgalmazott termék amely a védett és a nem védett területek közötti átjárást teszi biztonságossá. Minimálisra csökkenti a lerohanásos támadások kivitelezhetőségét, kockázatát. Megszünteti a személyzet hanyagságából eredő biztonsági kockázatokat. Az értéktároló helyiségbe való be- és kijutást teszi rendszer elvűvé, így egy esetleges támadáskor a támadó számára megengedhetetlenül sok, plusz eltöltött időt eredményez, már csak azzal is, hogy egyszerűen nem ismeri a ki- és bejutás (az ajtók nyitásának) módját. Emellett már az elküldött riasztójelzések hatására a várható a biztonsági szolgálat megérkezése is. Zsilipelhető a páncélszekrény(ek) ajtaja, trezor ajtó(k), és egyéb biztonsági ajtó(k).

 

A rendszer modulos felépítésű, ezáltal könnyen csatlakoztatható már meglévő biztonságtechnikai eszközökhöz is (Pl. páncélszekrény, biztonsági ajtó), ezáltal költséghatékonyan telepíthető a már működő üzlethelyiségekbe is. Kiépíthető 2 – 3 – 4 vagy akár több ajtó biztosításához is.

 

Működés:

 

A zsilipvezérlő elektronika az ajtókba beépített elektronikus zárak segítségével megakadályozza a kijelölt ajtók egyidejű nyitását, nyitva tartását. Az ajtónyitások kezdeményezése elektronikus számkombinációs kapcsolóval vagy sima kapcsolóval (védett téren belül) lehetséges. A biztonság fokozása érdekében a rendszer több alapfunkcióval van ellátva.

 

Távfelügyeleti opció:

 

Rendelhető hozzá távfelügyeleti modul, amellyel a zsiliprendszer összes funkciója egy központi számítógépről vagy akár mobiltelefonról (földrajzi megkötések nélkül) módosítható, kezelhető  (Késleltetési idők, tiltott idők alkalmi vagy állandó módosítása, zsilipelt eszközök logikai kapcsolatának módosítása, jogosultságok létrehozása vagy tiltása, stb.)

 

Funkciók:

 

Alapfunkciók:

  • Riasztó jelek fogadása és küldése (a kimenő riasztó jel a felhasználó igénye szerinti funkcióval köthető a riasztó rendszerbe, aktiválása lehetséges többszöri rossz kód beütésével és kényszerített nyitó kóddal (a zár kinyílik, de közben riasztójelzést küld)),
  • Kényszerített-nyitás jelzés
  • 24 órás saját táp áramszünet esetére
  • Mechanikus vésznyitási lehetőség (cilinder záras, belső vagy külső és belső oldalon)
  • Nem védett tér felőli ajtó vezérléséhez elektronikus számkombinációs vezérlő, a többi ajtóhoz nyomógomb.

 

Opcionális funkciók, kiegészítők:

  • Időkésleltetés az egyes ajtók nyitásához (Pl.: 1.: a bejárati ajtó nyitása után az értéktároló ajtaja csak a meghatározott idő elteltével nyitható, 2.: minden zsilipelt ajtót saját időkésleltetéssel programozunk fel)
  • Elektronikus számkombinációs vezérlő a belső ajtó(k)hoz
  • Riasztóba köthető vésznyitó-kulcs tároló
  • Ajtóblokkolás riasztójel fogadásakor, igény szerinti időtartamra (technikailag megoldható, de a támadó kijutását akadályozni nem ajánlott!)

Műszaki adatok

Termékcsalád: Nincs

Felhasználási terület

  • Šperky - pešiak - zmenáreň
banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]