Fizetési lehetőségek

Megrendelt termékek átadás-átvételekor történő fizetés

KÉSZPÉNZES FIZETÉS BEMUTATÓTERMÜNKBEN

Amennyiben megrendelt termékeit személyesen szeretné átvenni és az átvétel során rendezni megrendelésének ellenértékét, úgy bemutatótermünkben minden munkanapon, reggel 8:00-tól délután 16:00ig várjuk és készpénzben van lehetősége, megrendelt termékei ellenértékét kifizetni.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS A FUTÁRNÁL

Amennyiben megrendelt termékeit házhozszállítással kéri, és a helyszínen szeretne készpénzben fizetni, úgy a BASIC kiscsomagos szállítást, vagy a PROFESSIONAL saját szakemberes szállítás, telepítés és oktatást tudja igénybe venni. A BASIC kiscsomagos szállítás során a futárnál tudja az utánvétet készpénzben rendezni, míg a PROFESSIONAL saját szakemberes szállítás esetében pedig kollégáinknál rendezheti fizetését készpénzben.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A FUTÁRNÁL

Amennyiben megrendelt termékeit házhozszállítással kéri és a helyszínen bankkártyával szeretné kifizetni megrendelésének ellenértékét, úgy a BASIC kiscsomagos szállítást tudjuk ajánlani, mely során az utánvét díját a futárnál bankkártyával is rendezni tudja.

Megrendelt termékek előre történő kifizetése

BANKI ELŐRE UTALÁS, ELŐLEGBEKÉRŐ ALAPJÁN

Amennyiben megrendelt termékeit, illetve azok esetleges szállítási díjait szeretné előre kifizetni, úgy ezt egy a kollégáink által a megrendelése alapján kiállított előlegbekérő segítségével tudja megtenni. Az előlegbekérőt kollégáink pdf-ben a rendelésük összesítése után mailbe megküldik. Utalásuk beérkezést követően szintén mailben értesítik, annak megérkezéséről.

ONLINE SIMPLE PAY FIZETÉS

Weblapunkon lehetősége van bankkártyájával, a SIMPLE PAY rendszerén keresztül rendeznie megrendelt termékei, illetve azok esetleges szállítási díjainak ellenértékét.

Tudomásul veszem, hogy a Banktech Safe Kft. (1124 Budapest, Hegyalja út 154.) adatkezelő által a banktechsafe.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:
Vásárláskor megadott adatok (szállítási és számlázási adatok)
Vásárlás összege
Deviza neme
Vásárlás időpontja
Vásárló IP címe

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]