MGB-ATM befizetőgép

A befizető gépeink ügyfeleink részére lehetővé teszik, hogy a főpénztárossal való direkt elszámolás vagy a zsákos pénzbefizetés helyett egy gyorsabb, hatékonyabb módon számoltassa el az értékesítési pontjait. A rendszer alkalmas bankjegyek és érmék elfogadására és a befizető számláján való jóváírásra.
A bankjegyeket az Európai Központi Bank és a Magyar Nemzeti Bank által hitelesített bankjegyolvasó ellenőrzi. A készpénz beolvasását követően a befizető jóváhagyja a befizetett összeget. A készülék bankjegyeket egy plombálható ATM kazettába rendezi A befizető a befizetést követően nyugtát kap.
A készülékek hálózati eszközként működnek így VPN (általában) hálózaton csatlakoznak a központi szerverhez. Minden tranzakciót elment a rendszer, így megfelelő jogosultsággal az on-line felületen visszakereshetők és ellenőrizhetők a befizetések.
A megfelelő jogosultsággal rendelkezők, az interneten keresztül gépenként és befizetőkként meg tudják tekinteni az aktuális állapotot. Amennyiben az előre beállított kapacitást/értéket eléri valamelyik készülék, értesítést küld a pénzszállító vállalat számára, amiben jelzi, hogy legyűjtés szükséges. A számlavezető banki partner bevonása esetén, az értékesítési pont (sofőr, állomás pénztár stb.) befizetésének befejezésekor, a befizetett összeg azonnal jóváírásra kerül az ügyfél számára, ezáltal javítva a cég likviditását.

MGB-ATM befizetőgép

Showing all 5 results

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]