Rólunk

30 éves szakértelem, jövőbe mutató megoldások

Közel 30 éves múltunk alatt az üzleti piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőttük ki magunkat a készpénzkezelés, készpénzlogisztika és a biztonságtechnika területén. Cégünk világszerte ismert nagybanki partnerekkel és multinacionális cégekkel működik együtt, mely által dinamikusan fejlődő, modern szemléletmódot alakított ki, hogy ezt átültethesse akár az android alapú kasszarendszerek, akár a vendéglátó, retail, élménypark vagy múzeum kategóriájú megrendelések esetén. Fontos irányelvünk, hogy a technológiai fejlődéssel folyamatosan lépést tartsunk, így biztosítva ügyfeleink elégedettségét. Szakembereink a nagy múltú nyugat-európai gyárak technikai hagyományait jól ismerve kínálnak saját fejlesztésű- és kereskedelmi termékeket, valamint beüzemelési- és szerviz-szolgáltatásokat hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák számára.

Szakértőink

Dr. Vásony Gergely

Ügyvezető igazgató

+36 1 204 6642

[email protected]

2005-től a Banktech Safe Kft. partnere, ügyvezető igazgatója. 1993-tól 2001-ig a Banktech Security Rt. társalapító-pénzügyi igazgatójaként részt vett az ország egyik legnagyobb és legmodernebb forint, valuta bankjegy és fémpénzfeldolgozó üzemének a tervezésében és megépítésében. 1990-től 1993-ig a Bank Indosuez Corporate Finance üzletágának volt az igazgatója. 1990-ben a Magyar Hitelbank Nemzetközi Igazgatóságán főosztályvezetőként az akkor létrehozott Nemzetközi Igazgatóság műszaki-technikai feltételeinek a kialakításáért, valamint a banküzemi feltételek megteremtéséért felelt. 1973 és 1989 között a Pénzügyminisztérium Nemzetközi Pénzügyek Főosztályán dolgozott.

Neményi Anna

Pénzügyi és beszerzési vezető

+36 1 204 6642

[email protected]

2001 óta a Banktech Safe Kft. pénzügyi és beszerzési vezetője. Napi kapcsolattartást folytat a vállalat Európai Unión kívüli partnereivel. 1995 és 2001 között a Banktech Security Rt. vállalti kontrolling és pénzügyi vezetője volt. 20 évig dolgozott makroközgazdászként a Magyar Nemzeti Bankban, a Kereskedelmi és Hitelbankban és az Országos Tervhivatalban.

Vásony Márton

Ügyvezető igazgató

+36 1 204 6642

[email protected]

2008 óta kereskedelmi vezetője a Banktech Safe Kft.-nek, ahol 2005 óta dolgozik. A kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás mellett az elmúlt években több komoly értéktár telepítését és felújítását vezette, köztük a Magyar Nemzeti Bank Szabadság téri értéktárának a felújítását.

Kratochwill Tamás

Kereskedelmi Igazgató

+36 1 204 6642

[email protected]

2008 óta a Banktech Safe Kft. kereskedelmi vezetőjeként a vállalat fejlesztésében, piacképességének növelésében vállal meghatározó szerepet. Napi feladatai közé tartozik a vállalat ügyfeleivel való kapcsolattartás, köztük egy száznál több fiókkal rendelkező multinacionális bankkal, amely számára páncélszekrényeket, biztonságtechnikai termékeket és szervizelést biztosít.