Plomba-Címke

Dobozok, konténerek, ajtók, teherautók, benzintankok, zsákok, mérőórák és egyéb eszközök érintetlenségének jelzésre szolgáló biztonsági plombáinkat az alábbiakban találja. A műanyag plombák mellett, fémbetétes, és sodrony illetve acél plombákat is forgalmazunk az elvárt biztonsági szint és a felhasználás függvényében.

Plomba: a bombabiztos védelem
A biztonsági plomba sok területen alkalmazható, ahol valamilyen (érték, dokumentum) tárgy érintetlenségét kívánjuk jelezni. Készülhet műanyagból, de komolyabb biztonsági szint esetén sodronyból és acélból is gyártják őket.
A biztonsági plomba aranyat ér
Dobozt, konténert szállít? Teherautóval fuvaroz árut? Ajtó, zsák, mérőóra érintetlenségéről szeretne meggyőződni? A biztonsági plomba olyan biztonsági megoldást nyújt, ami a legkülönfélébb felhasználási területeken (alkalmazható) használható. Mivel egyedi, azaz saját sorszám, cégnév, logó vagy éppen vonalkód tehető rá, ezért könnyen nyomon követhetővé és ellenőrizhetővé teszi az adott tárgyakat (érték, dokumentum).
Ráadásul az acélból vagy sodronyból készült plombákat csak speciális vágóeszközökkel lehet eltávolítani, ez pedig számos tolvajt eltántorít a lopási kísérlettől. Biztonsági plombáink kiemelt fokozatúnak számítanak, amiket jóváhagytak a magyar és a külföldi vámhivatalok is. Egy megfelelő plomba hihetetlenül sok területen használható.
Mi mindenre jó a plomba?
Ahogy említettük, a szállítmányozással, fuvarszervezéssel és logisztikával foglalkozó cégeknek nyújthat hatalmas segítséget. Hajózás, közúti fuvarozás, légi közlekedés – megrendeléseink jelentős része ilyen területeken tevékenykedő vállalkozásoktól érkezik. Szakterületünk ugyanakkor a kockázatos szállítmányok plombálása, készpénzszállítás, a titkosított dokumentumok A-ból B-be való eljuttatásához való hozzájárulás is.
Az ipar területéről való megrendelőink pedig leginkább az elektromossággal, gázszolgáltatással, vízügyekkel foglalkoznak. Az élelmiszerfeldolgozók, gyógyszergyártók is gyakran keresik minőségi biztonsági plombáinkat. Hogy a plomba ár miként alakul az természetesen a rendelés tárgyától függ. A műanyag plomba olcsóbb, az acél pedig drágább. Nagy mennyiségű rendelés esetén kedvezmények érhetők el, ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.

Showing all 12 results

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]