Referenciáink között megtalálható a magyar pénzügyi szektor legtöbb szereplője, és a logisztikai vállalatok és kereskedelmi hálózatok legnagyobb résztvevői, akiket 24 éves működésünk alatt a készpénzforgalmi biztonsági kellékektől a teljes integrált rendszerekig kiszolgáltunk. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek abban, hogy ügyfeleinkkel együttdolgozva kiválasszák a célra legalkalmasabb páncélszekrényeket, és megtervezzék, kivitellezzék a kiírásnak leginkább megfelelő trezortermeket. Termékeinket, igény szerint, magunk üzemeltetjük.

Pénzügyi szektor

A pénzügyi szektor részére vállaljuk komplex, integrált rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését. Kínálunk számukra pénztári megoldásokat, trezorokat, biztonsági kellékanyagokat.

Logisztika és közüzemek

A készpénzkezelés kockázatait minimalizáló és áruvédelmi biztonsági kellékanyagokkal és értéktárolási megoldásokkal erősítjük a munkafolyamatokat.

Kereskedelmi láncok

Vállaljuk az adott körülményekhez igazított, strukturált személy- és értékvédelmi rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését, a szükséges eszközök beszerzését, legyártását, telepítését.

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]