Szállítási feltételek

STANDARD személyes átvétel irodánkban

A weblapunkon feltűntetett árak telephelyünkön való átvétellel érvényesek. Telephelyünkön H-P, reggel 8:00tól, délután 16:00ig lehet személyes átvenni megrendelt termékeiket. Munkanapon 12:00ig beérkezett rendeléseket másnap 12:00ig, a 12:00 után beérkezett rendeléseket másnap 12:00 után lehet átvenni. Kérjük, hogy személyes átvétel esetében minden esetben érdeklődjön kollégáinknál az alábbi elérhetőségeket megrendelésének állapotával kapcsolatban.

Személyes áruátvétel esetében elérhetőségek:

Cím: 1124 Budapest, Hegyalja út 154.

Telefonszám: 06-1-204-66-42

Mail: [email protected]

 

Fizetési módok STANDARD személyes átvétel esetén az alábbiak lehetnek:

 • Előre utalás
 • On-Line Bankkártya
 • Készpénz

BASIC kiscsomagos szállítás

BASIC, kiscsomagos szállításról akkor beszélünk, hogy megrendelt termékeinek súlya nem haladja meg a 30 kg súlyhatárt, illetve a csomag mérete nem éri el a 120cm magasságot. Ekkor futárszolgálatos szállítással biztosítjuk megrendelt termékeinek házhoz szállítását. A szállítási költség ajtóig történő szállítással érvényes. A szolgáltatás díja egységesen,  5 000 Ft+áfa (bruttó 6 350,-Ft), mely 100 000,-Ft+áfát (bruttó 127.000,-Ft) meghaladó vásárlások esetén díjmentes.

Fizetési módok a BASIC kiscsomagos szállítás esetében az alábbiak lehetnek:

 • Előreutalás
 • On-Line Bankkártya
 • Utánvét készpénzzel

MEDIUM nagyméretű csomagszállítás

MEDIUM, nagyméretű csomagszállításról, akkor beszélünk, hogy megrendelt termékeinek súlya nagyobb, mint 30 kg, azonban nem haladják meg a 50 kg súlyhatárt, illetve a csomag mérete nem éri el a 120cm magasságot. Ekkor futárszolgálatos szállítással biztosítjuk megrendelt termékeinek házhoz szállítását. A szállítási költség ajtóig történő szállítással érvényes. A szolgáltatás díja egységesen,  10 000 Ft+áfa (bruttó 12 700,-Ft), mely  250 000,-Ft+áfát (bruttó 317 500,-Ft) meghaladó vásárlások esetén díjmentes.

Fizetési módok a MEDIUM, nagyméretű csomagszállítás esetében az alábbiak lehetnek:

 • Előreutalás
 • On-Line Bankkártya
 • Utánvét készpénzzel

EXTRA raklapos szállítás

EXTRA, raklapos szállításról, akkor beszélünk, hogy megrendelt termékeinek súlya nagyobb, mint 50 kg, azonban nem haladják meg az 500 kg súlyhatárt, illetve egy standard EUR raklapon a megrendelt termékek elhelyezhetők. Ekkor a futárszolgálat 1 emberrel, emelőhátfalas autóval végzi a szállítást. Fontos, hogy a terméket a szállító cég utca szintig, akadálymentes beszállítási útvonal esetén ajtóig szállítja a terméket. Bármilyen a beszállítási útvonalon található akadály, lépcső, emelkedő stb. esetén a árú további mozgatása a megrendelő feladata. A szolgáltatás díja egységesen,  35 000,-Ft+áfa (bruttó 44 450,-Ft), mely 750 000,-Ft+áfát (bruttó 952.500,-Ft) meghaladó vásárlások esetén díjmentes.

Fizetési módok az EXTRA, raklapos szállítás esetében az alábbiak lehetnek:

 • Előreutalás
 • On-Line Bankkártya

PROFESSIONAL saját szakemberes szállítás, telepítés és oktatás

PROFESSIONAL, saját szakemberes szállítás, telepítés és oktatás esetében termékeit szakképzet kollégáink szállítják házhoz. Előre leegyeztetett időpontra érkezünk. A bejárási útvonalat előre leegyeztetjük a megrendelővel. Gondoskodunk a bejárási útvonalon szükséges burkolatvédelemről. A kijelölt helyre MABISZ előírás szerint telepítjük értéktárolóját. A telepítés során keletkezett hulladékot elszállítjuk. Kisebb belső berendezéseket igény esetén arrébb helyezünk a beszállítás során. Az értéktárolót szintezzük, tehát az ajtó bármely állapotában is stabilan megáll, így kerülve el, hogy a befelé vagy a kifelé csapódás során akár személyi sérülés, akár vagyoni kár keletkezzen a használat során. Az értéktároló használatát oktatjuk, a zárak kezelését betanítjuk és segítünk kódolási kérdésekben. Kollégáink effektív kódolást nem végeznek azonban, de segítenek az teljes folyamat során. A munka végén telepítési nyilatkozatot állítunk ki.

A telepítési és kiszállási díjakról érdeklődjön kollégáinknál.

Fizetés PROFESSIONAL, saját szakemberes szállítás esetében az alábbiak lehetnek:

 • Előreutalás
 • Helyszínen készpénzben kollégáinkál
banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]