Szállítási feltételek

STANDARD személyes átvétel

A weblapunkon feltűntetett árak telephelyünkön való átvétellel érvényesek. Telephelyünkön H-P, reggel 8:00tól, délután 16:00ig lehet személyes átvenni megrendelt termékeiket. Munkanapon 12:00ig beérkezett rendeléseket jellemzően még aznap, a 12:00 után beérkezett rendeléseket másnapi határidővel lehet átvenni. Kérjük, hogy személyes átvétel esetében minden esetben érdeklődjön kollégáinknál az alábbi elérhetőségeket megrendelésének állapotával kapcsolatban.

Személyes áruátvétel esetében elérhetőségek:

Cím: 1124 Budapest, Hegyalja út 154.

Telefonszám: 06-1-204-66-42

Mail: safe@banktech.hu

BASIC kiscsomagos szállítás

BASIC, kiscsomagos szállításról akkor beszélünk, hogy megrendelt termékeinek súlya nem haladja meg a 30 kg súlyhatárt, illetve a csomag mérete nem éri el a 120cm magasságot. Ekkor futárszolgálatos szállítással biztosítjuk megrendelt termékeinek házhoz szállítását. A szállítási költség ajtóig történő szállítással érvényes. A szolgáltatás díja egységesen, 780 Ft+áfa (bruttó 990,-Ft), mely 15 750,-Ft+áfát (bruttó 20.000,-Ft) meghaladó vásárlások esetén díjmentes.

Fizetés BASIC kiscsomagos szállítás esetében az alábbiak lehetnek:

  • Előreutalás
  • Utánvét készpénzzel vagy bankkártyával

MEDIUM nagyméretű csomagszállítás

MEDIUM, nagyméretű csomagszállításról, akkor beszélünk, hogy megrendelt termékeinek súlya nagyobb, mint 30 kg, azonban nem haladják meg a 100 kg súlyhatárt, illetve a csomag mérete nem éri el a 120cm magasságot. Ekkor 2 emberrel történő futárszolgálatos szállítással biztosítjuk megrendelt termékeinek házhoz szállítását. A szállítási költség ajtóig történő szállítással érvényes. A szolgáltatás díja egységesen, 1 570 Ft+áfa (bruttó 1 990,-Ft), mely 78 740,-Ft+áfát (bruttó 100.000,-Ft) meghaladó vásárlások esetén díjmentes.

Fizetés MEDIUM, nagyméretű csomagszállítás esetében az alábbiak lehetnek:

  • Előreutalás
  • Utánvét készpénzzel vagy bankkártyával

EXTRA raklapos szállítás

EXTRA, raklapos szállításról, akkor beszélünk, hogy megrendelt termékeinek súlya nagyobb, mint 100 kg, azonban nem haladják meg az 500 kg súlyhatárt, illetve egy standard EUR raklapon a megrendelt termékek elhelyezhetőek. Ekkor a futárszolgálat 1 emberrel, emelőhátfalas autóval végzi a szállítást. Fontos, hogy a terméket a szállító cég utcaszintig, akadálymentes beszállítási útvonal esetén ajtóig szállítja a terméket. Bármilyen a beszállítási útvonalon található akadály, lépcső, emelkedő stb esetén a árú további mozgatása a megrendelő feladata. A szolgáltatás díja egységesen, 3 140,-Ft+áfa (bruttó 3 990,-Ft), mely 157 480,-Ft+áfát (bruttó 200.000,-Ft) meghaladó vásárlások esetén díjmentes.

Fizetés EXTRA, raklapos szállítás esetében az alábbiak lehetnek:

  • Előreutalás
  • Utánvét készpénzzel vagy bankkártyával

PROFESSIONAL saját szakemberes szállítás, telepítés és oktatás

PROFESSIONAL, saját szakemberes szállítás, telepítés és oktatás esetében termékeit szakképzet kollégáink szállítják házhoz. Előre leegyeztetett időpontra érkezünk. A bejárási útvonalat előre leegyeztetjük a megrendelővel. Gondoskodunk a bejárási útvonalon szükséges burkolatvédelemről. A kijelölt helyre MABISZ előírás szerint telepítjük értéktárolóját. A telepítés során keletkezett hulladékot elszállítjuk. Kisebb belső berendezéseket igény esetén arrébb helyezünk a beszállítás során. Az értéktárolót szintezzük, tehát az ajtó bármely állapotában is stabilan megáll, így kerülve el, hogy a befelé vagy a kifelé csapódás során akár személyi sérülés, akár vagyoni kár keletkezzen a használat során. Az értéktároló használatát oktatjuk, a zárak kezelését betanítjuk és segítünk kódolási kérdésekben. Kollégáink effektív kódolást nem végeznek azonban, de segítenek az teljes folyamat során. A munka végén telepítési nyilatkozatot állítunk ki.

Fizetés PROFESSIONAL, saját szakemberes szállítás esetében az alábbiak lehetnek:

  • Előreutalás
  • Helyszínen készpénzben kollégáinkál
banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

+36 (1) 204 66 42
+36 (1) 204 66 43
safe@banktech.hu
Kosár tartalma
A kosár üres!
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása