Szolgáltatásaink

Tanácsadás

Kollégáink a legjobb tudásuk szerint segítenek a megfelelő biztonságtechnikai megoldás megtalálásában. A legtöbb problémára többféle, sokszor más elven működő megoldás kínálkozik. Praktikus kérdésekkel vezetjük a helyes döntés irányába. Kockázatelemzés segítségével ajánljuk az általunk optimális megoldást, rámutatva az egyes opciók előnyeire.

Páncélszekrény szállítás és telepítés

Vizsgával és több mint 20 éves balesetmentes tapasztalattal rendelkező szakembergárda végzi termékeink kiszállítását és telepítését. Állandó munkatársaink megbízható, érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek. Minden feladathoz és helyzethez megfelelő szállító- és segédeszközökkel rendelkezünk. Az általunk telepített páncélszekrények esetében a biztosítási előírásoknak megfelelő rögzítésről jegyzőkönyvet adunk.

Szervíz és karbantartás

Cégünk széles termék- és szolgáltatás portfóliójához igazodóan mindegyik típusú eszközhöz és feladat elvégzéséhez rendelkezünk megfelelően képzett szakemberekkel. Állandó munkaerőink, leinformálható, megbízható és érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek. Rendelkezünk a megfelelő célszerszámokkal, legyen szó műszaki nyitásról vagy elektronikus számkombinációs zár javításról.

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]