PZS 1000 zariadenie na presun peňazí a kufríkov

PZS 1000

Call for Price

SKU: 1EGBA-PZS1000 Categories: , ,

Leírás

PZS 1000 pénz- és kofferátadó zsilip

A pénzátadó zsilip minden értéktárban jól használható, ahol az értékek értéktárba történő bejuttatását vagy az onnan történő biztonságos elszállítását kívánjuk megoldani.

 

Gyártunk teljes ügyfélpult kivitelű és csak kofferzsilip átadókat. Telepíthető vasbeton vagy téglafalba illetve golyóálló acélvázas vagy szinte bármilyen falazatba is. Általában a szerkezet falsíkkal párhuzamos középvonala illeszkedik a fal függőleges középvonalára, de egyedi igényekhez, a helyszíni lehetőségekhez is igazítható.

A szerkezet porszórt (akár egyedi igény szerinti színben) kivitelű és acéllemezből, acél profilokból készül. Igény szerinti minősítésű golyóálló üveggel szerelhető.

 

Részei:

Teljes ügyfélpult:

  • golyóálló üveg
  • pénz- és kofferátadó zsiliprendszer (szekrény)
  • átadó tálca
  • átbeszélő rendszer

Csak kofferátadó:

  • pénz- és kofferátadó zsiliprendszer (szekrény)
  • átbeszélő rendszer

 

Működése:

 

A kofferátadó két ajtajának egyidejű nyitása illetve egyidejű nyitott állapota nem lehetséges. Ezt egy elektronikus kódzárral egybeépített vezérlő elektronika biztosítja.

A berendezéshez kapcsolható egy külső nyitásérzékelő, amely tiltja a zsilipajtók nyitását. Ezt az érzékelőt például a külső előteret lezáró ajtóba lehet beépíteni. A zsilip riasztórendszerbe köthető. Ez esetben a kezelőpultról csendes riasztás is kiváltható és riasztás esetén a zsilip ajtónyitása tiltható.

Műszaki adatok

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]