Átbeszélő rendszer SCW2

Az SCW2 ablakátbeszélő hangrendszer a legkorszerűbb eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történő kommunikáció megvalósítására. (pénztárfülkék, ügyfélszolgálatok, betegirányítók stb.)

105 410 Ft [ nettó 83 000 Ft ]

Várható szállítás: 2-4 hét

Leírás

Az SCW2 ablakátbeszélő hangrendszer a legkorszerűbb eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történő kommunikáció megvalósítására. (pénztárfülkék, ügyfélszolgálatok, betegirányítók stb.) A rendszer különleges kialakításának köszönhetően nincs szükség beszéd közbeni kapcsolgatásra. Az SCW2 ablakátbeszélő egyidejű, kétirányú kommunikációt biztosít, bármilyen gerjedés vagy egyéb zajos mellékhatás nélkül.

Az SCW2 ablakátbeszélő felépítése:

A teljes elektronikát a mikrofontalpként is alkalmazott fém öntvényház tartalmazza. A doboz hátfalán található az adaptercsatlakozó, valamint itt vannak kivezetve a hangszórókábelek, ill. a külső mikrofon kábel. A készülék elülső részén helyezkedik el a gégecsöves mikrofon XLR csatlakozója. A kezelőfelületen a POWER kapcsolóval a készülék ki-be kapcsolható.

A MIC.ON kapcsolóval aktiválható a belső gégecsöves mikrofon. – Tehát a kezelő ezzel tilthatja, ill., engedélyezheti a kifelé menő hangot. A belső hangszóró hangereje az INSIDE gomb, – a külső tér hangereje pedig az OUTSIDE süllyesztett potméterrel állítható.

A termék folytonos oda-vissza történő kommunikációra lett kialakítva, ellentétben olyan ablakátbeszélőkkel amik kezelő felületén folyamatos gomb nyomvatartás szükséges a kommunikációhoz. Ez utóbbi akkor szükséges, ha a kezelő mindig meg kívánja szakítani az oda-vissza történő kommunikációt. Az SCW2-es pedig akkor, amikor pl. a felhasználó mindkét kezét használná kommunikáció közben, így a ki-be kapcsolgatás szükségtelen.

A készülék tápellátását külső adapter biztosítja. Az ablakátbeszélő tartozéka a belső- ill. a külső tér hangszórója, valamint a külső térbe felszerelendő elektret-kondenzátor mikrofon.

Tartozékok:

– Ablakátbeszélő egység

– Hálózati adapter

– 2db Hangfal

– 2db Mikrofon

– kábelek

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

Elérhetőségünk munkanapokon 8-16:30-ig:
Tel.: +36 (1) 204 66 42
Fax.: +36 (1) 204 66 43
Email: [email protected]