About us

Rólunk

A Banktech Safe Kft. 24 éve a banktechnológiában vezető, világszerte ismert cégek első számú hazai disztribútora. A vállalat az egykori Banktech Security-vel, az első magyar tulajdonú pénzszállító és pénzfeldolgozó vállalattal, közösen felhalmozott biztonságtechnikai és pénzkezelési tapasztalatot továbbfejlesztve az utóbbi években dinamikus fejlődésnek indult. Hazai bankok, szakosított pénzintézetek, irodaházak, szállodák technikai-, technológiai beruházásaihoz nyújt saját fejlesztésű, illetve kereskedelmi termékeket, beüzemelési- és szervíz-szolgáltatásokat. A kockázatoknak megfelelő biztonsági szinten alakítunk ki integrált védelmi rendszereket, amelyek felölelik a vagyon- és tűzvédelmi felügyeleti rendszerek és berendezések, videokamerás figyelő és kártyás beléptető rendszerek, számítógépes felügyeleti rendszerek tervezését és kivitelezését. Szakembereink nagy múltú nyugat-európai gyárak technikai hagyományait jól ismerve, kulcsrakész átadással valósítják meg ügyfeleink elképzeléseit. A Banktech Safe Kft. a MABISZ által minősített eszközöket, berendezési tárgyakat forgalmaz és ajánl, melyek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő európai minősítő rendszernek, az EUROSAFE ajánlásoknak, a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak felelnek meg.

Szakértők

Segítség a vásárláshoz
Dr. Vásony Gergely
ügyvezető igazgató
+36 1 204 6642
gergely [at] banktech.hu

2005-től a Banktech Safe Kft. partnere, ügyvezető igazgatója. 1993-tól 2001-ig a Banktech Security Rt. társalapító-pénzügyi igazgatójaként részt vett az ország egyik legnagyobb és legmodernebb forint, valuta bankjegy és fémpénzfeldolgozó üzemének a tervezésében és megépítésében. 1990-től 1993-ig a Bank Indosuez Corporate Finance üzletágának volt az igazgatója. 1990-ben a Magyar Hitelbank Nemzetközi Igazgatóságán főosztályvezetőként az akkor létrehozott Nemzetközi Igazgatóság műszaki-technikai feltételeinek a kialakításáért, valamint a banküzemi feltételek megteremtéséért felelt. 1973 és 1989 között a Pénzügyminisztérium Nemzetközi Pénzügyek Főosztályán dolgozott.

Segítség a vásárláshoz
Neményi Anna
pénzügyi és beszerzési vezető
+36 1 204 6642
anna [at] banktech.hu

2001 óta a Banktech Safe Kft. pénzügyi és beszerzési vezetője. Napi kapcsolattartást folytat a vállalat Európai Unión kívüli partnereivel. 1995 és 2001 között a Banktech Security Rt. vállalti kontrolling és pénzügyi vezetője volt. 20 évig dolgozott makroközgazdászként a Magyar Nemzeti Bankban, a Kereskedelmi és Hitelbankban és az Országos Tervhivatalban.

Segítség a vásárláshoz
Vásony Márton
Ügyvezető Igazgató
+36 1 204 6642
vasonym [at] banktech.hu

2008 óra kereskedelmi vezetője a Banktech Safe Kft.-nek, ahol 2005 óta dolgozik. A kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás mellett az elmúlt években több komoly értéktár telepítését és felújítását vezette, köztük a Magyar Nemzeti Bank Szabadság téri értéktárának a felújítását.

Segítség a vásárláshoz
Kratochwill Tamás
Kereskedelmi Igazgató
+36 20 969 1674
krato [at] banktech.hu

2008 óta a Banktech Safe Kft. kereskedelmi vezetőjeként a vállalat fejlesztésében, piacképességének növelésében vállal meghatározó szerepet. Napi feladatai közé tartozik a vállalat ügyfeleivel való kapcsolattartás, köztük egy száznál több fiókkal rendelkező multinacionális bankkal, amely számára páncélszekrényeket, biztonságtechnikai termékeket és szervizelést biztosít.

 

Segítség a vásárláshoz
Cságola Péter
kereskedelmi menedzser
+36 30 396 4445
peter.csagola [at] banktech.hu

2011 óta a Banktech Safe Kft. kereskedelmi menedzsere. Közgazdász szakmérnökként 13 éve foglalkozik kereskedelemmel, specialitása az értékesítési hálózatok kiépítése és felügyelete különböző termékek (műszaki, autóipari stb.) területén.

 

Segítség a vásárláshoz
Lalova Anett
Irodavezető
+36 30 99 44 022
anett.lalova [at] banktech.hu

2011 óta a Banktech Safe Kft. adminisztratív működését koordinálja mint kereskedelmi asszisztens. Előtte több mint négy évet töltött a világ legnagyobb bankjának Kockázatkezelési Igazgatóságán, ahol kezdetben engedélyezési bankárként, majd Supervisorként dolgozott, végül pedig hamis igénylések teljes körű kivizsgálását és felderítését bonyolította.