C3 Biztonsági tasak - 325 x 480 mm Transparent

C3 Transparent

A biztonsági tasak jelöléstechnikai eszköz. Különböző biztonsági elemei segítségével és egyediségével (egyedi sorszám, vonalkód), megfelelő adminisztráció mellett ellenőrizhetővé, nyomon követhetővé teszi a tasakba helyezett készpénzhez/értékhez/tárgyhoz/küldeményhez való hozzáférést annak szállítása vagy tárolása során. A tasakok egyszer használatosak és létezik átlátszó és nem átlátszó kivitelben illetve kétféle, akár termikus és kémiai reagensekkel ellátott, biztonsági ragasztószalaggal is.

 

Mennyiségtől függően lehetőség van a standardoktól eltérő méretek (szélesség, magasság, vastagság) és eltérő nyomtatás (akár saját logó, egyéni sorszámtartomány, különböző saját feliratok, írható felületek, stb.) rendelésére is. Valamint kísérőpapír tároló dokumentumzseb is elhelyezhető rajtuk.

 

A kínálat az alap futártasakoktól a magas biztonságú bankjegy- és értékszállításra fejlesztett tasakokig terjed.

 

A több biztonsági elemmel rendelkező (magas biztonsági szintű) tasakok jellemzően a készpénz-logisztikai (bankjegy és érme szállításnál egyaránt) feladatok és egyéb értékszállítások folyamán nyújtanak elengedhetetlen segítséget. Természetesen ezen tasakok is alkalmasak a dokumentumok, bizalmas postaküldemények és egyéb tárgyak biztonságos kezelésére is.

 

C3 Transparent nagyméretű, sorszámozott és átlátszó magasbiztonságú tasak. Méretéből adódóan a nagyforgalmú készpénzlogisztikai folyamatok kiszolgálása mellett kiválóan alkalmas egyéb értékküldemények, dokumentumok regisztrált és nyomonkövethető szállítására, ahol szükséges a benne elhelyezett értékek láthatósága. Használata megkönnyíti a felelősségi kérdések megállapítását.

Méretei:

C3 Transparent:    325 x 480 mm

C3 Transparent

Méret: 
325 mm × 480 mm × 0.07 mm
Ragasztó biztonsági szintje: 
magas
Átlátszó: 
Nem
Ellenörző szelvény: 
Nem
Kötegkapacitás: 
20 db
Dokumentumzseb: 
Nem
Márka: 
AMERSAFE

Árak és készletinformáció

Mennyiség (darab)50 - 9501000 - 49505000 - Korlátlan
Nettó ár103 Ft74 Ft64 Ft

Hasonló termékek

AMERSAFE
C3 Biztonsági tasak - 325 x 480 mm Transparent + Dokumentumzseb
88 Ft
AMERSAFE
C3 Biztonsági tasak - 325 x 480 mm Transparent
81 Ft
AMERSAFE
B4 Biztonsági tasak - 260 x 375 mm Transparent + Dokumentumzseb
64 Ft