Wertheim AMS 0801 faliszéf

Wertheim AMS 801 faliszéf:

MABISZ minősítés és beépítés:

A piacon kapható egyetlen faliszéf mely alapesetben is tudja a MABISZ E kategóriát. Ennek a jelentősége a beépítés során nagyon fontos. A Wertheim AMS faliszéfeket elegendő 10 cm-es betonnal körbevenni. Így beépítésük nem komplikált és vékonyabb, 30as falazatokba is megoldható.

A piacon kapható többi faliszéf esetében mindíg legyen körültekintő és nézze meg, vagy kérdezze meg az eladót, hogy a feltüntetett MABISZ minősítés milyen falazás esetében garantált. Bizonyos faliszéfek csak 30 cm-es körbefalazás során tudják a feltüntetett MABISZ E vagy MABISZ D minősítést. Ezek beépítése költséges, komplikált.

Védelem:

A faliszéfek előről megegyeznek egy páncélszekrény kialakításával. Erős, masszív ajtó, kilincsmű, zárszerkezet. Belül passzív zárvédelem és mangánlapos megerősítés. Masszív, a terhelést jól bíró zsanérok melyek, pontos és precíz záródást garantálnak. Masszív zárócsapok, melyek többirányba zárnak.

Oldalt és hátul a védelmet maga a falazat és a beton adja, melyek körbeölelik a faliszéfet.

Az AMS faliszéfet alapesetben 1 db minősített kéttollú kulcsos zárral szerelve ajánljuk. Ez azonban akár lecserélhető mechanikus és elektronikus számkombinációs zárra, akár kiegészíthető másodzárral, ami lehet akár egy kulcsos zár, akár egy elektronikus-vagy mechanikus másodzár egyaránt.

Elhelyezhetőség: AKÁR 30 cm-es falazatba is beépíthető típus!!!

Az AMS faliszéf sorozat kialakítása lehetővé teszi, hogy a széf könnyen elrejthető legyen festmények vagy bútorok mögé. Az ajtó síkjában süllyesztett így sem az elektronikus sem a mechanikus zár tasztatúrája nem lóg ki a fal síkból. 

Az AMS faliszéfeknek 2 típusa van. Vannak a mélyebb 380 mm külső mélységű sorozatok, az AMS400, AMS600, AMS800 és AMS1000-es típusok. Illetve vannak ezeknek a keskenyített verziói, melyek típusszáma 1-esre végződik,  és amelyek mélysége csak 230 mm. Ezek az AMS401, AMS601, AMS801 és AMS1001. A keskenyített típusok akár 30-as falazatba is beépíthetőek.

Belső kialakítás és opciók:

Alapesetben 2 db állítható magasságú polccal kínáljuk a terméket.

További kérhető feláras kiegészítők:

  • További polcok
  • 180 mm magas gyári belső trezor
  • Belső LED világítás
  • Egyedi RAL szín
  • Hátfalpáncélozás

A feláras opciók árairól keresse kollégáinkat.

Felhasználási terület:

Méreténél fogva ajánljuk otthoni értéktárolására vagy cégek értékmegőrzésére.

 

Wertheim AMS 801 faliszéf:

MABISZ minősítés és beépítés:

A piacon kapható egyetlen faliszéf mely alapesetben is tudja a MABISZ E kategóriát. Ennek a jelentősége a beépítés során nagyon fontos. A Wertheim AMS faliszéfeket elegendő 10 cm-es betonnal körbevenni. Így beépítésük nem komplikált és vékonyabb, 30as falazatokba is megoldható.

Mabisz kategória
E
Riasztóval: 16 millió Ft
Riasztó nélkül: 8 millió Ft
Külső méret: 
770 mm × 510 mm × 230 mm
Belső méret: 
720 mm × 460 mm × 145 mm
Űrtartalom: 
48 l
Polcok: 
1 db
Súly: 
70 kg
EN minősítés: 
I.
Márka: 
Wertheim

Árak és készletinformáció

Nettó ár140 000 Ft
27%-os áfa37 800 Ft
Ár177 800 Ft
Segíthetünk? Hívja őt
Lalova Anett
Irodavezető
+36 30 99 44 022
anett.lalova [at] banktech.hu

2011 óta a Banktech Safe Kft. adminisztratív működését koordinálja mint kereskedelmi asszisztens. Előtte több mint négy évet töltött a világ legnagyobb bankjának Kockázatkezelési Igazgatóságán, ahol kezdetben engedélyezési bankárként, majd Supervisorként dolgozott, végül pedig hamis igénylések teljes körű kivizsgálását és felderítését bonyolította.

Belső trezor: 
Nem
Bedobós: 
Nem

Hasonló termékek