NC 6500 2 zsebes bankjegyfeldolgozó és válogató gép

Termékvideo elérhető a linkre kattintva: https://youtu.be/WHmX_Uz5Kuc

A bankjegyszámláló gépek a folyamatosan vagy alkalomszerűen, nagymennyiségű készpénzzel dolgozó vállalkozások, személyek munkáját segítik. A bankjegyszámláló gép sok időt és energiát takarít meg használójának. Típustól függően akár bankjegyvizsgálati funkciók is elérhetők az egyszerűbb vizsgálati módszerektől a rendkívül fejlett, képalkotó szenzoros, MNB által jóváhagyott bankjegyvizsgálati/eredetiségvizsgálati funkciókig (eredetiség vizsgálati módszerek) illetve címletválogató és szortírozó funkció is elérhető egyes gépeknél.

 

A frikciós elven működő pénzszámoló gépek (hagyományos, a leggyakrabban előforduló bankjegyszámláló típusok) különböző szenzorok és görgősorozatok segítségével végzik a számlálási műveletet.

A legegyszerűbb készülékek vizsgálati funkciók nélkül számolnak. A fejlettebb típusok már végeznek alap szintű bankjegyvizsgálatot (Pl.: UV-, Infra-, Méret-, Mágneses vizsgálat, Lánc- és fél bankjegyek felismerése).

A nagymennyiségű bankjegyfeldolgozás elengedhetetlen eszközei pedig a két vagy több zsebes bankjegyszámláló és szortírozó gépek, MNB által jóváhagyott bankjegyvizsgálati, f címletfelismerő funkciókkal.

 

Az NC6500 típusú bankjegyfeldolgzó gép egy 1+1 zsebes, multi-valutás (alkalmas HUF,EUR  és USD bankjegyek vizsgálatára illetve opcionálisan további valutákkal bővíthető) bankjegyszámláló és szortírozó gép. Mind kidolgozásában, küllemében mind tudásában megfelel a magas szintű (pénzintézeti, bankjegyfeldolgozói) elvárásoknak. A készülék Forint szoftvere cégünk és a gyártó valamint a Magyar Nemzeti Bank szoros együttműködésben készült. Ezáltal az MNB minden feltételének megfelel, a készülék az MNB jóváhagyásával használható minden forgalomban lévő HUF bankjegy vizsgálatára pénzintézetek által is. Az egyéb valuták vizsgálatához a gép szoftvere rendelkezik az Európai Központi Bank (ECB) jóváhagyásával is.

Cégünk folyamatosan dolgozik bankjegyszortírozó szoftverének naprakészen tartásán a gyártóval és az MNB-vel összehangolva. Így az esetleges új biztonsági elemek, új címletek (minden valutára vonatkozóan) azonnal integrálásra kerülnek a vezérlő szoftverbe, amely frissítést elérhetővé tesszük a készüléket használó partnereink részére.

 

Az NC6500 egyben képes mindhárom válogatási műveletet végrehajtani. A vegyesen behelyezett bankjegyeket számolja, forgalomképességét (fitness sorting) és valódiságát ellenőrzi, továbbá az összérték mutatása mellett a leszámolt bankjegyek címletezését is elvégzi. Opcionálisan ügyfélkijelző is csatlakoztatható.

Technikai adatok, jellemzők:

 • 1+1 zsebes kapacitás

-Bankjegyszámlálás és szortírozás: 800 bankjegy/perc

 • Megbízható hamis bankjegy felismerés, MNB által bevizsgált és jóváhagyott!!!
 • Mennyiség és értékszámláló funkció
 • Forgalomképességi funkció
 • ATM funkció
 • Vizsgáló szenzorok: Mágneses, Ultraviola, Infra, Magnetorezisztens, Szalag érzékelő
 • Felhasználóbarát kezelhetőség, az ergonomikus kialakítás mellet a nagyméretű, színes LCD kijelző sok információt képes egyszerre megjeleníteni, grafikus képekkel segítve a használatot.
 • Típus szerinti felismerés és válogatás
 • Képállás szerinti válogatás
 • Előoldal/hátoldal és elhelyezés szortírozása
 • Programozható STOP funkció (Kötegeléshez)
 • EUR és HUF bankjegyek feldolgozására képes, de opcionálisan további valuták kezelésére is fel lehet programozni
 • A készülék integrálható saját rendszerbe. A bankjegyfeldolgozás adatai könnyen nyomon követhetők számítógépen illetve nyomtathatóak is.
 • Bankjegy kapacitás:

-Adagoló: a bankjegyek minőségétől függően 500-700 bankjegy,

-Fogadó zseb: 200 bankjegy (használt bankjegy)                  

-Válogató zseb: 50 bankjegy (használt bankjegy)

 

 • Megfelel a ROHS és a CE szabványoknak
 • Méretek: 272 x 282 x 272 mm   (szélesség x magasság x mélység)
 • Súly: 8,2 kg
 • Teljesítményfelvétel: max. 50W
 • Hálózat:  100~240V  AC,  50/60Hz

Termékvideo elérhető a linkre kattintva: https://youtu.be/WHmX_Uz5Kuc

External size: 
282 mm × 272 mm × 272 mm
Pénzszámláló súlya: 
8.30kg
Gyártó: 
desktop
Számolási sebesség: 
800.00pcs/min
Érték számlálás: 
EUR
HUF
USD
Valódiság vizsgálat: 
EUR
HUF
USD
Címlet válogatás: 
EUR
HUF
USD
MNB minősítés: 
igen
Europai Központi Bank által minősítve: 
yes
Márka: 
Automodule

Felhasználási terület

Kérjük, hívjon!
Segíthetünk? Hívja őt
Lalova Anett
Irodavezető
+36 30 99 44 022
anett.lalova [at] banktech.hu

2011 óta a Banktech Safe Kft. adminisztratív működését koordinálja mint kereskedelmi asszisztens. Előtte több mint négy évet töltött a világ legnagyobb bankjának Kockázatkezelési Igazgatóságán, ahol kezdetben engedélyezési bankárként, majd Supervisorként dolgozott, végül pedig hamis igénylések teljes körű kivizsgálását és felderítését bonyolította.

Hasonló termékek