Trezortech KSC 640 páncélszekrény

KSC 640

139 700 Ft [ nettó 110 000 Ft ]

Várható szállítás: 8-12 hét

MABISZ
kategóriaD

Riasztó nélkül: 5 millió Ft
Riasztóval: 10 millió Ft

Tulajdonságok

Külső méret:
Külső méret - magasság: Külső méret - szélesség: Külső méret - hosszúság:
Magasság:
640 mm
Szélesség:
420 mm
Mélység:
500 mm
Belső méret:
Belső méret - magasság: Belső méret - szélesség: Belső méret - hosszúság:
Magasság:
0534 mm
Szélesség:
297 mm
Mélység:
394 mm
Térfogat: 62 liter Térfogat:
Súly: 130 kg Súly:
EN kategória: Nincs
Termékcsalád: Nincs

Leírás

KSC 640 páncélszekrény

MABISZ minősített irodai, otthoni értéktároló.

Irodai értéktárolásra optimális választás. Megfelelő mérettel rendelkezik, hogy akár két sorban, állítva A/4-es iratokat lehessen benne tárolni. Ha a második sorban az A/4-es iratokat nem állítva, hanem fektetve tároljuk, akkor még marad hely, hogy házipénztárt, bélyegzőt, pecséteket, kocsikulcsokat és egyéb kisebb méretű tárgyakat kényelemesen tárolhassunk.

Otthoni értéktárolása is megfelelő, ha elegendő helyet tudunk biztosítani a szekrény számára. Ebben a méretben már szinte minden számunkra értékes tárgyat kényelmesen el tudunk helyezni. Akár egy-egy fontosabb, nagyobb értékkel bíró vázát, kisebb képet, gyertyatartót is. A szekrény mérete nagyobb lehetőségeket kínál mint az átlagos otthoni értéktárolók.

Első osztályú német kulcsos zárral (Wittkopp Optima2648-as) ajánljuk alapáron, mely lecserélhető mechanikus és elektronikus számkombinációs zárra egyaránt.  Ennél a típusnál már második zárat is kérhet. Második zárnak tudunk ajánlani mechanikus számkombinációs zárat vagy elektronikus zárat. A második zár nyújtotta lehetőségekről érdeklődjön kollégáinknál, akik részletes felvilágosítást tudnak adni a témában.

A külső zsanéroknak köszönhetően jól pakolható. A külső zsanéros kivitel miatt olyan helyekre ajánljuk, ahol bár megfelelő mennyiségű hely áll rendelkezésre a szekrény elhelyezésére és az ajtót legalább 90-120 fokban ki lehet nyitni. Így tudjuk elérni, hogy könnyedén akár a nagyobb tárgyakat, A4-es dokumentumok, lap-top is ki-be tudjuk rakni a páncélszekrénybe.

Nagyob helyell rendelkező lakásokba, nagyobb méretű üzletekbe, irodákba ajánljuk ahol fontos a biztonság és hellyel is rendelkeznek.

A massziv felépítmény biztosítja a feltörés elleni hatékony védelemet, továbbá a KSC páncélszekrény sorozat védelmet nyújt tűz esetén is. Mind a test mind az ajtó hőálló anyaggal van töltve.

Elsősorban nagyobb mennyiségű A/4-es irat tárolására, nagyobb tárgyak, lap-top-ok, készpénz, ékszerek tárolására ajánljuk.

Rögzítési furat van kialakítva a páncélszekrény alján, és a hátán egyaránt.

Kosár tartalma
A kosár üres!
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása