BP25 páncélszekrény

565 150 Ft [ nettó 445 000 Ft ]

Készleten

Cikkszám: 2fb4f41f85e7 Kategória:

MABISZ
kategóriaG (40000)

Riasztó nélkül:
Riasztóval:

Tulajdonságok

Külső méret:
Külső méret - magasság: Külső méret - szélesség: Külső méret - hosszúság:
Magasság:
969 mm
Szélesség:
522 mm
Mélység:
mm
Belső méret:
Belső méret - magasság: Belső méret - szélesség: Belső méret - hosszúság:
Magasság:
855 mm
Szélesség:
310 mm
Mélység:
495 mm
Térfogat: 131 liter Térfogat:
Súly: 325 kg Súly:
EN kategória: Nincs

Leírás

Wertheim BP25 tűzbiztos páncélszekrény

MABISZ G kategóriás és 30 perces tűzbiztos páncélszekrény.

A Wertheim új szegmensben kínál kiválló minőségű és versenyképes termékeket. Ez az új szegmens a kisebb méretű, kisebb MABISZ minősítéssel rendelekező páncélszekrények melyek minősítetten tűzbiztosak is.

MABISZ minősítése G kategória. Alapesetben 20 millió Forintig köthető biztosítás a páncélszekrényre, mely ha riasztóba van kötve a szekrény felugrik akár 40 millióra is.

Tűzminősítése LFS30P melyet az ECB.S minősítő garantál. Ez alapján, papír alapú dokumentumai 30 percig sem sérülnek lakás vagy irodatűz esetén. A minősítés úgy szól, hogy a széfet 30 percig hevítik 842 celsius fokig és közben belső hőmérséklet nem haladja meg a 170 celsius fokot. Azért 170 celsius fokot mert a felett sérül a papír.

A páncélszekrény az értékek védelme tekintetében továbbra is rendelkezik a legszigorúbb német VdS, az ECB.S, az osztárk VSÖ és a francia a2p minősítéssel is.

Otthoni és irodai értéktárolásra egyaránt alkalmas. Optimális mérete miatt könnyedén elhelyezhető és banki szintű védelmet nyújt értékeinek.

Mérete miatt könnyedén elhelyezhető, könnyen pakolható és banki szintű védelmet nyújt értékeinek. Két sorban, akár 10 A4-es mappát is tud tárolni a páncélszekrényben, míg felette még mindíg marad helye kisebb tárgyak tárolására. Ilyenek tárgyak lehetnek a lap-topok, házi pénztárak, kulcsok, telefonok, pénztárcák stb.

A Wertheim cég európai egyik legrégebbi és legpatinánsabb gyártója, ahol a minőség elsőrangú, a kivitelezés hibátlan, így a szekrények mind esztétikailag, mind funkcionálisan a legmagasabb elvárásoknak megfelelő.

Első osztályú német kulcsos zárral (Wittkopp Optima 2648-as) ajánljuk alapáron a szekrényeket, melyek lecserélhetőek mechanikus-és elektronikus számkombinációs zárakra egyaránt. Hogy melyik zár milyen előnyöket biztosít a használóknak, vagy ha bizonytalan, hogy melyiket válassza, forduljon kollégáinkhoz bizalommal.

A külső zsanéros kivitelnek köszönhetően jól pakolható a szekrény. A külső zsanéros kivitel miatt olyan helyekre ajánljuk, ahol bár fontos a helytakarékosság, mégis az ajtót legalább 90-120 fokban ki lehet nyitni. Így tudjuk elérni, hogy könnyedén akár nagyobb tárgyakat is ki-be tudjuk rakni a páncélszekrénybe. Ha kihúzható fiókot választanak a szekrénybe, úgy csak abban az esetben tudják használni, ha az ajtót teljesen ki lehet nyitni.

Rögzítési furat van kialakítva a páncélszekrény alján, és a hátán egyaránt.

A szekrény belső felszerelése ügyében forduljon kollégáinkhoz. Sok feláras kiegészítő válaszható a Wertheim termékekehez. Ilyenek mint például:

  • Belső trezor
  • Kihúzható fiók
  • Zárható kihúzható fiók, tetőre igazítva
  • Kulcstároló
  • Belső LED világítás
  • Tűzgátló ragasztócsík a nagyobb tűzvédelem érdekében
  • Egyedi RAL szín
  • További rögzítési lyuk
  • Minősített emelvény, hogy ne kelljen nagyon mélyre hajolni a használat során
  • Az ajtó belső részén plexi fedőlap kialkítása, hogy látható legyen a zárómechanika.
banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Petzvál József utca 44. 1119 Budapest

+36 (1) 204 66 42
+36 (1) 204 66 43
safe@banktech.hu
Kosár tartalma
A kosár üres!
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása