B5 TRANS Biztonsági tasak csomag – 180 x 265 mm Átlátszó

100 db/csomag

Árak:

1 – 9  csomag  – 60,- Ft/db
6.000,- Ft/csomag

10 – 49 csomag  – 45,- Ft/db
4.500,- Ft/csomag

50+ csomag  – 38,- Ft/db
3.800,- Ft/csomag

Minimum rendelés: 50 csomag (5.000 db)

3 800 Ft [ nettó 2 992 Ft ]

Leírás

B5 Transparent

A biztonsági tasak jelöléstechnikai eszköz. Különböző biztonsági elemei segítségével és egyediségével (egyedi sorszám, vonalkód), megfelelő adminisztráció mellett ellenőrizhetővé, nyomon követhetővé teszi a tasakba helyezett készpénzhez/értékhez/tárgyhoz/küldeményhez való hozzáférést annak szállítása vagy tárolása során. A tasakok egyszer használatosak és létezik átlátszó és nem átlátszó kivitelben illetve kétféle, akár termikus és kémiai reagensekkel ellátott, biztonsági ragasztószalaggal is.

Mennyiségtől függően lehetőség van a standardoktól eltérő méretek (szélesség, magasság, vastagság) és eltérő nyomtatás (akár saját logó, egyéni sorszámtartomány, különböző saját feliratok, írható felületek, stb.) rendelésére is. Valamint kísérőpapír tároló dokumentumzseb is elhelyezhető rajtuk.

A kínálat az alap futártasakoktól a magas biztonságú bankjegy- és értékszállításra fejlesztett tasakokig terjed.

A több biztonsági elemmel rendelkező (magas biztonsági szintű) tasakok jellemzően a készpénz-logisztikai (bankjegy és érme szállításnál egyaránt) feladatok és egyéb értékszállítások folyamán nyújtanak elengedhetetlen segítséget. Természetesen ezen tasakok is alkalmasak a dokumentumok, bizalmas postaküldemények és egyéb tárgyak biztonságos kezelésére is.

B5 Transparent kisméretű, sorszámozott és átlátszó magasbiztonságú tasak. Kisforgalmú készpénzlogisztikához ajánljuk, Pl.: kisebb üzletek vagy pénztárak időszakos készpénzlegyűjtéséhez, kasszaelszámolásához, ahol fontos a benne elhelyezett küldemény láthatósága.

Méretei:

B5 Transparent:    180 x 265 mm

Kosár tartalma
A kosár üres!
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása