B4 TRANS+DOC Biztonsági tasak csomag – 260 x 375 mm Átlátszó+Dokuzseb

100 db/csomag

Árak:

1 – 9  csomag  – 101,- Ft/db
10.100,- Ft/csomag

10 – 49 csomag  – 73,- Ft/db
7.300,- Ft/csomag

50+ csomag  – 64,- Ft/db
6.400,- Ft/csomag

Minimum rendelés: 50 csomag (5.000 db)

6 400 Ft [ nettó 5 039 Ft ]

Leírás

B4 Transparent Dokumentumzsebbel

A biztonsági tasak jelöléstechnikai eszköz. Különböző biztonsági elemei segítségével és egyediségével (egyedi sorszám, vonalkód), megfelelő adminisztráció mellett ellenőrizhetővé, nyomon követhetővé teszi a tasakba helyezett készpénzhez/értékhez/tárgyhoz/küldeményhez való hozzáférést annak szállítása vagy tárolása során. A tasakok egyszer használatosak és létezik átlátszó és nem átlátszó kivitelben illetve kétféle, akár termikus és kémiai reagensekkel ellátott, biztonsági ragasztószalaggal is.

 

Mennyiségtől függően lehetőség van a standardoktól eltérő méretek (szélesség, magasság, vastagság) és eltérő nyomtatás (akár saját logó, egyéni sorszámtartomány, különböző saját feliratok, írható felületek, stb.) rendelésére is. Valamint kísérőpapír tároló dokumentumzseb is elhelyezhető rajtuk.

 

A kínálat az alap futártasakoktól a magas biztonságú bankjegy- és értékszállításra fejlesztett tasakokig terjed.

 

A több biztonsági elemmel rendelkező (magas biztonsági szintű) tasakok jellemzően a készpénz-logisztikai (bankjegy és érme szállításnál egyaránt) feladatok és egyéb értékszállítások folyamán nyújtanak elengedhetetlen segítséget. Természetesen ezen tasakok is alkalmasak a dokumentumok, bizalmas postaküldemények és egyéb tárgyak biztonságos kezelésére is.

 

B4 Transparent Dokumentumzsebes verziója közepesméretű, sorszámozott, magasbiztonságú és átlátszó tasak. Kis- és közepesforgalmú készpénzlogisztikához ajánljuk, Pl.: kisebb üzletek vagy pénztárak időszakos készpénzlegyűjtéséhez, kasszaelszámolásához, ahol fontos a benne elhelyezett kértékek láthatósága. Külső fóliazsebbel rendelkezik amely a küldeményhez tartozó kísérő dokumentumok megfelelő tárolására alkalmas.

Méretei:

B4 Transparent Dokumentumzsebbel:    260 x 375 mm

banktech.hu banktech.hu-footer

Banktech Safe Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hegyalja út 154. 1124 Budapest

+36 (1) 204 66 42
+36 (1) 204 66 43
safe@banktech.hu