A/3 Biztonsági tasak csomag – 295 x 420 mm címletjegyzékes

100 db/csomag

Árak:

1 – 9  csomag  – 68,- Ft/db
6.800,- Ft/csomag

10 – 49 csomag  – 55,- Ft/db
5.500,- Ft/csomag

50+ csomag  – 50,- Ft/db
5.000,- Ft/csomag

5 000 Ft [ nettó 3 937 Ft ]

Készleten

Leírás

A/3

A biztonsági tasak jelöléstechnikai eszköz. Különböző biztonsági elemei segítségével és egyediségével (egyedi sorszám, vonalkód), megfelelő adminisztráció mellett ellenőrizhetővé, nyomon követhetővé teszi a tasakba helyezett készpénzhez/értékhez/tárgyhoz/küldeményhez való hozzáférést annak szállítása vagy tárolása során. A tasakok egyszer használatosak és létezik átlátszó és nem átlátszó kivitelben illetve kétféle, akár termikus és kémiai reagensekkel ellátott, biztonsági ragasztószalaggal is.

Mennyiségtől függően lehetőség van a standardoktól eltérő méretek (szélesség, magasság, vastagság) és eltérő nyomtatás (akár saját logó, egyéni sorszámtartomány, különböző saját feliratok, írható felületek, stb.) rendelésére is. Valamint kísérőpapír tároló dokumentumzseb is elhelyezhető rajtuk.

A kínálat az alap futártasakoktól a magas biztonságú bankjegy- és értékszállításra fejlesztett tasakokig terjed.

 

A kevesebb biztonsági elemmel rendelkező tasakok alkalmasak Pl.: a dokumentumok, bizalmas postaküldemények biztonságos kezelésére illetve kisebb forgalmú pénztárak napi bevételeinek készpénz elszámolásához.

Az A/3 -as tasak nagyméretű, ezáltal alkalmas egyéb értékek illetve dokumentumok regisztrált szállítására is a készpénz szállítás mellett.

Méretei:

A/3:     295 x 420 mm

Kosár tartalma
A kosár üres!
Részösszeg
Ft
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása