Szállítási határidők

Raktárról szállítással

2-5 munkanapos szállítási határidő

 

Azon termékeinket, melyeket raktáron tartunk 2-5 munkanapos szállítási határidővel szállítjuk ügyfeleink részére. Fontos, hogy amennyiben előreutalásos fizetési módot választ, úgy a 2-5 munkanapos szállítási határidő az utalás beérkezésétől számítandó. Függően attól, hogy milyen szállítással kéri termékét, értesítjük annak beérkezésétől, jelezzük a futár várható érkezését, illetve vesszük fel Önnek a kapcsolatot, kollégáink kiérkezésének egyeztetése céljából.

Rövid szállítási határidővel

10-20 munkanapos szállítási határidő

 

Rövid szállítási határidő esetében a megrendelt termékeket a megrendeléstől számítva 10-20 munkanapos szállítási határidővel szállítjuk ügyfeleink részére. Fontos, hogy amennyiben előreutalásos fizetési módot választ, úgy a 10-20 munkanapos szállítási határidő az utalás beérkezésétől számítandó. Függően attól, hogy milyen szállítással kéri termékét, értesítjük annak beérkezésétől, jelezzük a futár várható érkezését, illetve vesszük fel Önnek a kapcsolatot, kollégáink kiérkezésének egyeztetése céljából.

Hosszabb szállítási határidő

30-40 munkanapos szállítási határidő

 

Hosszabb szállítási határidő esetében a megrendelt termékeket a megrendeléstől számítva 30-40 munkanapos szállítási határidővel szállítjuk ügyfeleink részére. Fontos, hogy amennyiben előreutalásos fizetési módot választ, úgy a 30-40 munkanapos szállítási határidő az utalás beérkezésétől számítandó. Függően attól, hogy milyen szállítással kéri termékét, értesítjük annak beérkezésétől, jelezzük a futár várható érkezését, illetve vesszük fel Önnek a kapcsolatot, kollégáink kiérkezésének egyeztetése céljából.

Egyedi szállítási határidő

 

Egyedi szállítási határidő esetében kérjük, hogy érdeklődjön a szállítási határidő várható idejét illetően kollégáinknál az alábbi elérhetőségeken:

Tel: 06-1-204-66-42 | Mail: safe@banktech.hu

Kosár tartalma
There are no products in the cart!
Subtotal
Ft
Total
Ft
Continue Shopping